cercador temàtic

seccions
llibres
equipament
enllaços
fotos
notícies
salut
lliga d´internautes
llista de correu


webs
Champion Chip
blog d´en Salva
blog d´en Xavi Bonastre
ASHI - Sabatilles
Salut i Km.
Fotoinstant
Ropits
correrxmuntanya
Foro de Atletismo
EAA
IAAF
RFEA
FEEC
Arcadi42
Corredors.cat
km0 ponent
Skyrunning
ultraparis
Revista Marathon
Wikipedia

contactar
info@atletisme.com

© 2016 LinkWorks


   


 CERCADOR DE LLIBRES

25-03-2014 - Redacció


El prestigioso dietista-nutricionista Julio Basulto se alía con Juanjo Cáceres, experto en la materia, para refutar los falsos mitos en torno a la nutrición y el deporte.

En los últimos años, el atletismo popular, o running, se ha convertido en un auténtico fenómeno social; basta ver el espectacular crecimiento de la participación en carreras populares como la del Corte Inglés o la maratón de Madrid para darse cuenta de su alcance. Para muchos de los participantes, esta actividad ha trascendido el simple ocio y se ha convertido en una forma de vida. De esta forma nace el interés por la alimentación en el deporte.

Para atender esta inquietud nace Comer y correr, que se presenta como una guía de nutrición dirigida tanto a los corredores de competición como a los meros aficionados. El objetivo es que el lector reconozca algunos aspectos cruciales relacionados con esta actividad deportiva, a la vez que obtenga información fiable y rigurosa que le permita superar con criterio ciertos prejuicios en torno a la alimentación. Este libro constituye un manual imprescindible para los corredores en la medida que aborda cuestiones como si es necesario o no beber agua a lo largo de una maratón, qué se debería desayunar, cómo prepararse para una carrera, qué comer o beber una vez se ha terminado, entre otras. En definitiva, un libro que tiene como propósito mejorar los hábitos alimentarios de los entusiastas del running.04-03-2014 - Redacció


Un nou llibre del maratonià i periodista Arcadi Alibés es presentarà el proper dilluns. 100 motius per córrer. Els bojos de la cursa tenim motius de sobres per no parar.100 motius per córrerL’esport més senzill, més barat i en què no hi ha mai perdedors.

Per què hi ha tanta gent que corre pels carrers, pels parcs, pels camins i per les muntanyes? Per què les curses populars són cada vegada més multitudinàries? Per què ens agrada tan córrer, si no arribarem mai dels primers ni guanyarem cap medalla?

Aquest llibre proposa 100 motius, 100 raons per practicar aquest esport tan senzill, tan atractiu i tan popular. Evidentment, córrer no elimina els problemes de la gent, però sí que redueix la possibilitat de tenir malalties cardiovasculars, enforteix els músculs, els ossos i els tendons, retarda l’osteoporosi, ajuda a dormir millor, a combatre l’ansietat i la depressió i, fins i tot, allarga la vida sexual. A més, a diferència dels corredors professionals, els populars no es jubilen mai.
Voleu encara més motius per córrer? Els trobareu en aquest llibre.08-11-2013 - LÓPEZ IGLESIAS, IOLANDA

Una emotiva aventura personal que, a través del deporte, demuestra que querer es poder


¿Y por qué no? ¿Por qué no pensar que puedes? ¿Por qué no sentir que ahora es el momento? Atreverse a empezar utilizando con calma todo lo vivido. Destruir para construir: desarmar las excusas que nos limitan, abandonar los miedos y limitaciones, insistir, luchar, trabajar, creer… Tener el privilegio de aprender que quien arriesga consigue lo que desea.
El libro que estás a punto de leer no te dejará indiferente. Se convertirá en la prueba definitiva que te demostrará que los sueños pueden hacerse realidad si realmente luchas por ellos.26-09-2013 - Alèxia Petriz Fisas

Retornem de les vacances amb una portada ben alegre! A la imatge tothom s’ho passa d’allò més bé fent el que ens agrada, córrer. Es tracta d’una foto de la passada CURSA DE LA MERCÈ. En aquest exemplar hem analitzat el fenomen de la distància dels 10 km, tot un boom a Barcelona, la qual acumula més de 20 proves només de 10 km. Per això, hem intentat trobar les claus per explicar l’èxit d’aquesta distància entre els corredors populars. Amb el titular “Els 10 km tenen poder” hem volgut fer un símil amb la cançó de PERET “Barcelona tiene poder”, cançó amb la qual es van tancar els Jocs Olímpics de 1992. Fen una crida a tots els nostres lectors perquè ens expliquen pel FACEBOOK la seva opinió d’aquest èxit de les proves de 10 km.03-09-2013 - cossetania


Fabienne Durand i Kilian Jornet Burgarda


Aquesta obra didàctica és el fruit de la col·laboració entre Kilian Jornet, gran campió de la resistència en entorns de muntanya, i Fabienne Durand, fisiòloga de l’exercici apassionada per la muntanya. El llibre ens proposa analitzar els principals sistemes de l’organisme que participen de l’exercici, les seves adaptacions i els seus límits en el context de l’altitud. S’hi aborden problemes característics dels atletes entrenats en la resistència, com ara la hierreactivitat bronquial, la hipoxèmia de l'exercici o l'estrès oxidatiu.
1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  ...
Anterior     Següent

 CERCADOR DE LLIBRES

Paraula clau : 
- Publicitat -


© 1998-2016 e-solucions