Atletisme


A partir d'aquest any hem decidit federar-nos dins de la Federació Catalana d'Atletisme. Per aquells que us vulgueu federar, l'únic que s'ha de fer és una revisió mèdica d'esforç. L'estar federat dóna dret a una assegurança que val la pena per aquells que participeu normalment en curses. Podeu baixar-vos el document on diu les proves que heu de passar a:

Document revisió mèdica

La revisió mèdica és una cosa que cada corredor haurà de fer pel seu propi compte, tot i que un cop feta, si voleu, la fitxa ja la gestionarem des del club. Per fer-vos la revisió, podeu fer-ho a l'hospital de Sant Joan de Reus. A la vegada és una bona oportunitat per veure com esteu físicament. Cal dir que la revisió només cal fer-la una vegada. En cas de renovació de la fitxa en els propers anys, no cal un altre revisió.  

Per aquells que vulgueu anar a entrenar a la pista d'atletisme al voltant del camp de futbol, ja hem arribat a un acord amb l'Ajuntament i podem disposar de les instal·lacions quan vulgeu. Per tal fi, disposem d'unes claus per aquell que vulguin anar-hi en un horari concret diferent del que ha fixat el club. El que ha fixat el club és els dilluns, dimecres i divendres per la tarda a partir de les 7.  Per aquells que vulgueu les claus cal possar-se en contacte amb el club.

 


 
 


© club Atlètic Montblanc 2003