19a pujada i 12a caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc

 divendres, 24 de juny de 2011

Moltes gràcies a tots els participants

NO et perdis la pujada i combinada en BTT el 4 de setembre!

 

 

REGLAMENT 19a PUJADA

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 17a Pujada i la 10a Caminada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc, el proper 24 de juny de 2011.

2. La distància és d’aproximadament 9,5 Qm.

3. La sortida té lloc a la plaça Major de Montblanc (350m) i l’arribada a l’ermita de Sant Joan (680m).

4. Hora de sortida: Caminada: 2/4 de 8 del matí Pujada: 9 del matí

5. Avitullament durant la caminada i pujada i a l’arribada esmorzar per a tot els participants.

6. Només es faran classificacions i premis per a la Pujada a Sant Joan

7. Les categories de la Pujada es regiran per l’any de naixement i queden establertes, com a categoria masculina i femenina, de la següent manera:

Categoria Junior: Fins a 20 anys

Categoria Senior: de 21 a 39 anys

Categoria veterà: de 40 a 54 anys

Categoria Súper veterà: a partir de 55 anys


8. Trofeus: Tindran trofeus els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Al primer classificant masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del CAM. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria.


Inscripcions:


9. Les inscripcions de la caminada es faran el dia 24 de juny una hora abans de la sortida a la plaça Major. El preu de la inscripció és de 6 euros.


10. Les inscripcions de la pujada es tancaran el 22 de juny o un cop arribat als 125 corredors.

INSCRIPCIONS TANCADES. JA HEM ARRIBAT ALS 125!

La inscripció es considerarà formalitzada un cop fet l'ingrés de 6 euros al compte de Caixa Penedes 2081 0195 11 3300003060. En cas de no fer-se l'ingrés, el cost de la inscripció el dia de la cursa serà de 8 euros.

11. En cas que quedin dorsals es faran inscripcions el dia de la cursa. El preu de la inscripció el dia de la cursa serà de 8 euros. En cas d'arribar als 125 corredors abans el dia de la cursa, s'avisarà a la pàgina web.


12. Tots els corredors han de respectar el circuit assenyalat, que estarà degudament senyalitzat i marcat.

13. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

14. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

RECORD I ESMORZAR PER A TOTS ELS PARTICIPANTS

samarreta de record disseny 2011

ORGANITZA:

COL·LABORA:

EDICIONS ANTERIORS:

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2003

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2004

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2005

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2006

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2007

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2008

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2009

COMBINADA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2009

CURSA A L'ERMITA DE SANT JOAN 2010

DESCRIPCIÓ DEL RECORREGUT

La pujada a l'ermita de Sant Joan és una cursa que es fa cada any per Sant Joan, en motiu dels actes que els ermitants de l'ermita de Sant Joan fan en pro de la reconstrucció de l'ermita. El desnivell és de Montblanc (350m) a l'Ermita de St. Joan (680m). Durant la pujada els corredors podran gaudir de les serres de la comarca, des de la del Tallat fins el Tossal Gros, Miramar, les de Poblet i les cingleres de la Pena. I de llocs com el mirador de St. Miquel,l'ermita de la St. Trinitat, o el pont de l'Avemaria datat el 1903. A l'arribada tots els corredors tenen esmorzar a base de productes típics de Montblanc i un record de la pujada. Es pot fer a peu (caminada) o corrent (pujada). La caminada surt a 2/4 de 8 i la pujada a les 9 des de la plaça major de Montblanc. Podeu veure el recorregut en un mapa topogràfic clicant recorregut. O si voleu consultar més topogràfics o imatges ho podeu fer anat l' Atles Electrònic de Catalunya (Hipermapa)