ÀLBUM B DE FOTOS DE LA 1A SANT SILVESTRE

CLASSIFICACIONS

RESUM DE LA PROVA

BONA PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

85 corredors van prendre part a la 1a Sant Silvestre Montblanquina el passat dilluns 31 de desembre de 2007 organitzada pel Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc. A les 5 de la tarda 20 persones van participar a la cursa de 500 metres i tot seguit 65 persones van prendre part a la cursa de 3 quilòmetres. Tots els corredors amb el corresponent barret de pare Noel, van poder gaudir d'un circuit pels carrers cèntrics de Montblanc, amb força animació. Un cop acabada les curses tots els participants van rebre una bossa amb els records de la Sant Silvestre Montblanquina i van gaudir d'una bona xocolata amb coca. Pel que fa als guanyadors van ser en categoria masculina:

tercera: CRISTINA PORTA amb un temps de 15'39''

Recordar que el lema d'aquesta primera Sant Silvestre Montblanquina era “mou cor i cames per la Marató de TV3” i que es van recaptar 200 euros amb les inscripcions que es destinaran a la marató de TV3 del 2007 dedicada a les malalties cardiovasculars. Des del Club Atlètic Montblanc agrair la participació de tots els atletes, voluntaris, patrocinadors, i especialment a Protecció Civil de Montblanc que va tenir cura del control de les curses. Degut a la bona acollida d'aquesta Sant Silvestre Montblanquina, ja esta en marxa la segona Sant Silvestre Montblanquina pel 31 de desembre del 2008.