3ra SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA

Dijous, 31 de desembre a les 5 de la tarda

POSA'T EL BARRET I MOU LES CAMES PER LA MARATÓ DE TV3

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS

Classificacions cursa popular

Àlbum de fotos 1

Àlbum de fotos 2

Àlbum de fotos 3

Àlbum de fotos 4

Àlbum de fotos Amics dels Gegants

Resum de la Sant Silvestre emès a "Dorsal 12" de TAC-12 (4-1-2010)

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la III Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dijous 31 de desembre de 2009. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la plaça Major.

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és aproximadament de 2,5 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,25 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre petita, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova.

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat.

4. Les inscripcions podran fer-se del 15 al 30 de desembre als següents establiments: Cal Xixonenc o a la Perfumeria Vives. o omplint el següent formulari . Indiqueu en quina cursa voleu participar: 2,5qm o 500 metres.

5. Es faran inscripcions una hora abans el mateix dia de la cursa sempre hi quan no s'hagi arribat al límit d'inscripcions. La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 150 inscrits.

6. La recollida de dorsals es farà al lloc de sortida (Plaça Major) a partir de les 4 de la tarda del dia 31 de desembre.

7. El preu de la inscripció és de 3 euros per corredor. Els ingressos de les inscripcions es dedicaran a la marató de TV3, que aquest any està dedicada a les maleties minoritàries. A més aquest any, la Mulasa de Montblanc, s'uneix i participarà en la Sant Silvestre.

8. El tancament de la prova es produirà al cap de 45 minuts d'haver començat.

9. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà coca i xocolata per tots els participants.

10. Entre tots els participants es sortejarà un cap de setmana en un hotel de tres estrelles regalat per Gris expres S.L. Viatges.

11. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

12. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització de l'activitat.

i recorda que ja hem portem dues de fetes:

1era Sant Silvestre Montblanquina

2na Sant Silvestre Montblanquina