per la

Moltes gràcies a tots els participats per la vostra col·laboració a la Sant Silvestre Montblanquina a favor de la Marató de TV3

RESUM A TAC 12

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 4a Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el divendres 31 de desembre de 2010. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la plaça Major.

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és aproximadament de 2,5 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,25 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre petita, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova.

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat.

4. El preu de la inscripció és de 3 euros per corredor. Els ingressos de les inscripcions es dedicaran a la marató de TV3, que aquest any està dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. A més aquest any, els Nans de Montblanc s'uneixen i participarà en la Sant Silvestre.

5. Les inscripcions podran fer-se presencialment del 15 al 30 de desembre als següents establiments: Cal Xixonenc o a la Perfumeria Vives. Al Casal de Jocs del 24 al 30 de desembre. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament.

INSCRIPCIONS TANCADES

La inscripció es considerarà formalitzada un cop fet l'ingrés de 3 euros en el núm. de compte de Caixa Penedés: 2081 0195 11 3300003060.

La inscripció es tancarà el 30 de desembre o quan s'assoleixin els 150 inscrits. Les inscripcions no pagades fins el 30 de desembre, no es consideraran vàlides.

Es faran inscripcions una hora abans el mateix dia de la cursa sempre hi quan no s'hagi arribat al límit d'inscripcions i al preu de 4 euros.

6. La recollida de dorsals es farà al lloc de sortida (Plaça Major) a partir de les 4 de la tarda del dia 31 de desembre.

7. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar per tots els participants.

8. Entre tots els participants es sortejarà un xec de 100 euros en val de compres, obsequi de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.

9. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

12. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització

Vols veure les anteriors Sant Silvestres?

Sant Silvestre Montblanquina 2007
Sant Silvestre Montblanquina 2008
Sant Silvestre Montblanquina 2009
Imatges Sant Silvestre Montblanquina 2009