4a Pujada i 4a combinada amb BTT

diumenge , 1 de juliol de 2012

fotos combinada BTT

REGLAMENT 4a Pujada i 4a combinada BTT

La combinada consisteix en la participació en la Pujada corrent (24 de juny) i la cursa en BTT (1 de juliol). Constarà de 5 categories:


Individual masculí (Un sol participant. Suma dels temps en la participació en la pujada corrent i la cursa BTT)


Individual femení ( Un sol participant. Suma dels temps en la participació en la pujada corrent i la cursa BTT)


Equip mixt ( Dos participants de diferent sexe. Suma del temps del participant en la pujada corrent i del temps del participant en la cursa BTT)


Equip Masculí (Dos participants. suma del temps del participant en la pujada corrent i del temps del participant en la cursa BTT)


Equip Femení (Dues participants. Suma del temps de la participant en la pujada corrent i del temps de la participant en la cursa BTT)


Es faran 3 classificacions, una per a la pujada a peu, una altra per a la cursa de BTT i una tercera classificació amb la combinada de les 2 proves.

TROFEUS COMBINADA

Per la combinada es donaran premis als 3 primers classificats de la categoria individual masculina i les tres primeres classificades de la individual femenina. Al primer de la general i la primera de la general individual de la combinada rebran el mallot groc de la combinada. També rebran trofeus el primer equip mitx, el primer equip masculí i el primer equip femení.


Per tal de participar en la 4rta pujada de BTT, els participants s’hauran d’inscriure mitjançant la pàgina web del BTT Montblanc que és:


www.btttarragona.com o bttmontblanc.montblancentitats.cat

 

MITJONS COMMEMORATIUS DE RECORD PELS QUE FACIN LA COMBINADA

ORGANITZA: