35a Cursa Popular i 18a cursa de Fons a l'ermita de Sant Josep

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 36a CURSA POPULAR i la 19a CURSA DE FONS a l'ermita de Sant Josep, el dimecres 1 de maig de 2013 a les 10 del matí. Les curses són obertes a tothom que respecti i accepti el present reglament.

2. La distància serà aproximadament de 3 Qm per la cursa popular i de 10 Qm per la cursa de fons.

3. SORTIDA I ARRIBADA: A L'ERMITA DE SANT JOSEP de Montblanc. L'accès a l'ermita quedarà tancat al trànsit a partir de 3/4 de 10.

4. La cursa popular començarà a les 10:05. La cursa popular és de caràcter popular i No competitiu. No es faran classificacions ni lliurament de trofeus. Tots els participants rebran record, esmorzar, beguda i gelat a l'arribada.

5. Avituallament al quilòmetre 5 en la cursa de fons i a l'arribada en totes les curses.

6. Obsequis: S'obsequiarà a tots els atletes que finalitzin la cursa de fons amb: una bossa amb diferents obsequis , esmorzar, beguda, gelat i el record de la cursa.

7. SORTEIG de diversos productes i sopars a diferents restaurants de la vila amb el número de pitrall

8. La cursa de fons es cronometrarà amb xip. Els participants hauran de recollir el xip abans de sortir i tornar-lo a l'arribada.

9. Les categories e la cursa de fons es regiran per l´any de naixement i queden establertes, com a categories masculina i femenina, per la cursa de fons de la següent manera:

Categories:

M1-F1. fins a 20 anys

M2-F2. de 21 a 30 anys

M3-F3. de 31 a 40 anys

M4-F4 de 41 a 50 anys

M5-F5 de 51 anys a 60 anys

M6-F6 a partir de 61 anys

 

10. Trofeus: Als 5 primers classificats de la general masculina i les 5 primeres classificades en la general femenina. Al primer classificat masculí i femení de cada categoria. Al primer atleta masculí i femení del Club Atlètic Montblanc. Aquells que tinguin trofeu a la general no en tindran a la seva categoria

11. Tots els participants disposaran de servei de guarda-roba i dutxes

12. L'organització declina tota responsabilitat pel que fa accidents i/o altres perjudicis que la participació en les curses pugui ocasionar als inscrits, abans, durant, o després de les mateixes.

13. El fet de participar implica l'acceptació d'aquest reglament. Tot allò que no estigui especificat restarà sota la decisió de l'organització.

14. Els resultats és publicaran a:

www.atletisme.cat/clubs/montblanc

www.atleticmontblanc.cat

IMPORTANT:

Accès tallat a l'ermita el dia de la cursa des de 3/4 de 10 del matí fins a les 11 del matí.