Cursa a l'ermita de Sant Joan 
 

16a pujada i 9a caminada a l'ermita de Sant Joan

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc amb la col·laboració dels ermitans pro-reconstrucció del'Ermita de Sant Joan, organitza la 16a Pujada i la 9a Caminada a l'Ermita de Sant Joan, que tindrà lloc el dimarts 24 de juny del 2008. La sortida de la caminada serà a 2/4 de 8 del matí i la de la pujada a les 9 del matí. La sortida tindrà lloc a la Plaça Major.

2. La distància és de 9,5 Km, la majoria per camins forestals. Hi ha un tram d'asfalt i al final s'acaba passant per un sender. Podeu veure el RECORREGUT

3. Les curses estan oberta a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat.

4. Les inscripcions poden fer-se per correu electrònic: camontblanc@wanadoo.es, o bé una hora abans de la sortida a la Plaça Major. Indiqueu si voleu participar a la pujada o a la caminada.

La recollida de dorsals es farà al lloc de sortida (Plaça Major) una hora abans de la sortida.

5. El preu de la inscripció és de 6 euros per corredor.

8. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la Pujada absoluta masculina i femenina. I el primer classificat i classificada de cada categoria en la Pujada. En la caminada no es farà classificació ni es donaran trofeus. Tots els participants rebran el record de la pujada i caminada i podran gaudir d'un bon esmorzar preparat pels ermitans de Sant Joan.

9. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

10. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització de l'activitat.