CURSA DE RELLEUS DE LES ENTITATS MONTBLANQUINES-

12 DE JULIOL DE 2014- A LES 8 DEL VESPRE

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS. US ESPEREM A LA PROPERA CURSA DE RELLEUS

 

ÀLBUM DE FOTOS DELS EQUIPS PARTICIPANTS

ÀLBUM DE FOTOS PLAÇA SANT MIQUEL

ÀLBUM DE FOTOS PLAÇA MAJOR

Notícia a esportsdelcamp.cat

Notícia a Ràdio Montblanc

Notícia a TAC12

 

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 3era cursa de relleus de les entitats montblanquines el dissabte 12 de juliol a les 8 del vespre

2. La cursa de relleus de les entitats montblanquines és una cursa no competitiva amb l'objectiu que cada entitat de Montblanc (cultural , esportiva, veinal,..) hi estigui representada almenys amb un equip

3. Els equips ha de ser de 4 corredors/es. Poden ser masculins, femenis i mitxes i no hi ha límit d'edat

4. Hora de sortida: 8 del vespres des de la plaça de Sant Francesc de Montblanc. Entre les 7 i 2/4 de 8 tindrà lloc el lliurment del dorsal i l'explicació del funcionament de la cursa

5. Avitullament al final de la cursa i sopar popular gratuït per tots a els corredors/es que hagin participat en algun relleu.

6. No es faran classificacions ni es donaran premis als primers classificitats. L'objectiu es fer una tarda d'esport i animada amb totes les entitats de Montblanc i que cada corredor/a vagi al seu ritme. Tots els participants rebran un record de la seva participació.

7. El circuit serà pel casc històric de Montblanc i cada corredor/a haurà de fer 2 voltes al circuit ( 1,5 Qm aproximadament) i un 6 Qm per equip.

8. Per tal de formalitzar la inscripcció cal omplir la següent butlleta i enviar-la per correu electrònic a atleticmontblanc@gmail.com. La inscripció és gratuïta i es pot fer del 16 de juny al 10 de juliol.

9. Cada entitat pot inscriure més d'un equip, omplint una butlleta per cada equip.

10. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la prova. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

11. El fet d’inscriure’s i participar en la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. L'organització decidirà qualsevol incidència que no estigui prevista.

12. Pots seguir totes les novetats de la 3era Cursa de Relleus de les Entitats Montblanquines pel

VOLS RECORDAR LA CURSA DE RELLEUS DEL 2006?