2a SANT SILVESTRE MONTBLANQUINA-31-12-08

POSA'T EL BARRET I MOU LES CAMES PER LA MARATÓ DE TV3

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la II Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dimecres 31 de desembre de 2008. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la plaça Major.

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és aproximadament de 3 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,5 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre petita, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova.

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat.

4. Les inscripcions podran fer-se del 15 al 30 de desembre als següents establiments: Cal Xixonenc o a la Perfumeria Vives. o per correu electrònic: camontblanc@wanadoo.es. Indiqueu en quina cursa voleu participar: 3qm o 500 metres.

5. Es faran inscripcions una hora abans el mateix dia de la cursa sempre hi quan no s'hagi arribat al límit d'inscripcions. La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 150 inscrits.

6. La recollida de dorsals es farà al lloc de sortida (Plaça Major) a partir de les 4 de la tarda del dia 31 de desembre.

7. El preu de la inscripció és de 3 euros per corredor. Els ingressos de les inscripcions es dedicaran a la marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malaties mentals greus.

8. El tancament de la prova es produirà al cap de 45 minuts d'haver començat.

9. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà coca i xocolata per tots els participants.

10. Entre tots els participants es sortejarà un cap de setmana en un hotel de tres estrelles regalat per Gris expres S.L. Viatges.

11. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

12. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització de l'activitat.

Descarrega't el díptic de la segona Sant Silvestre Montblanquina