per la

MOLTES GRÀCIES A TOTS ELS PARTICIPANTS

CLASSIFICACIÓ SANT SILVESTRE POPULAR

FOTOS SANT SILVESTRE -ÀLBUM 1

 

REGLAMENT

1. El Club Atlètic Montblanc organitza la 5a Sant Silvestre Montblanquina, que tindrà lloc el dissabte 31 de desembre de 2011. La sortida es donarà a les 5 de la tarda a la plaça Major.

2. La distància de la Sant Silvestre Montblanquina és de 3,2 quilòmetres pels carrers de Montblanc, amb un circuit de 1,6 quilòmetres, on es realitzaran dues voltes. A la vegada tindrà lloc la Sant Silvestre petita, amb un recorregut de 500 metres. Cada participant solament tindrà dret a participar en una sola prova.

3. Les curses estan obertes a totes les persones que vulguin participar-hi, sense límit d'edat.

4. El preu de la inscripció és de 3 euros per corredor. Els ingressos de les inscripcions es dedicaran a la marató de TV3, que aquest any està dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. A més aquest any, l'Àguila de Montblanc s'uneix i participarà en la Sant Silvestre.

5. El dia de la cursa, es pot adquirir per 1 euro el llaçet de la campanya que organitza Agroconca per recaptar fons per la Marató de TV3. Cada llaçet, correspondrà a un altre llaç que es posarà a l'arbre gegant situat a la Coperativa de Montblanc.

6. Les inscripcions i recollida de dorsals, podran fer-se presencialment del 15 al 29 de desembre als següents establiments: Cal Xixonenc o a la Perfumeria Vives. Només es considerarà vàlida la inscripció un cop fet el pagament en efectiu en els anteriors establiments.

La inscripció es tancarà el 29 de desembre. Les inscripcions no pagades fins el 29 de desembre, no es consideraran vàlides.

7. La recollida de dorsals es farà als llocs d'inscripcions o al lloc de sortida (Plaça Major) a partir de les 4 de la tarda del dia 31 de desembre.

8. Tindran trofeu els 3 primers classificats de la cursa absoluta masculina i femenina. Tots els corredors rebran la bossa record de la Sant Silvestre Montblanquina i, al finalitzar la prova, hi haurà berenar per tots els participants.

9. Entre tots els participants es sortejarà un xec de 100 euros en val de compres, obsequi de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.

10. La participació a l'esdeveniment està sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells mateixos o a terceres persones.

11. El fet d'inscriure's i participar en la cursa implica la total acceptació d'aquest reglament. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt pels responsables de l'organització

Recorregut:Plaça Major, Sant Marçal, Font del Vall, Xolladors, Muralla Sant Jordi, Mare Vedruna, Avda. Manel Riber, Carrer Major fins Portal Sant Antoni, i tornada Carrer Major fins 4 cantons, Plaça Major. (dues voltes). Pots veure'l a Recorregut

Vols veure les anteriors Sant Silvestres?

Col·laboradors